+31615606628 Info@faircopers.nl
Iedereen wil een eerlijke deal!

FAIRCOPERS HORECA AMBASSADE

Faircopers Horeca Ambassade is een verbindende schakel tussen de horecaondernemer en de leveranciers. Ambassadeurs en sparringpartners op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, gastvrijheid en innovatie.

Het ontbreekt de horecaondernemer vaak aan tijd voor een bezoekje van een van de vele vertegenwoordigers die hen, soms onaangekondigd, op de hoogte wil blijven houden van de nieuwste trends en innovaties. Het wekt eerder ergernis op dan dat het leidt tot een verkoop of samenwerking. Daardoor zien ze vaak door de bomen het bos niet meer..

Het draait dus voor de leveranciers steeds meer om timing en urgentie. De juiste informatie, weten welke ondernemers geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. Waar wil het bedrijf naartoe? Wat beweegt de ondernemer? En wat is er nodig om hem te helpen?

Faircopers bouwt, als ambassadeur van een bedrijf, merk, product, dienst of project., aan een platform waarbij vraag en aanbod makkelijker, sneller en succesvoller bij elkaar komen, samen!
Wij komen graag in contact met ondernemers en leveranciers die aan willen sluiten bij deze unieke manier van samenwerken in de horeca! Wil je meer weten? Neem contact met mij op!

Iedereen wil een eerlijke deal, dat is niet meer dan fair!
Samen maken wij het verschil!

 

 

Faircopers is ambassadeur van

Diner Jaarkaart is gratis promotie voor uw restaurant! Doe net als vele andere succesvolle restaurants mee en sluit u aan bij de Diner Jaarkaart. U geeft zelf aan welke dagen u mee wenst te doen met de Diner Jaarkaart. Alleen op de door u aangegeven kortingsdagen kunnen de gasten met een Diner Jaarkaart bij uw restaurant terecht. Zo is de Diner Jaarkaart op ieder gewenst moment inzetbaar!

“Danny is met zijn ervaring en netwerk zeer welkom bij onze club! Hij tilt de sales bij VETkanaal naar een VETter niveau en maakt het makkelijker om onze andere takken van sport binnen de VETgroep onder de aandacht te brengen in de Horeca! #VET”

Dave Kroeze -CEO/Founder VETkanaal, M&D Services, ESKA filtertechniek

“Grafisch ontwerp zal de wereld niet redden, maar het maakt het er wel verdomd goed uit zien! Danny weet dit als geen ander door te vertalen naar de horeca door gebruik te maken van het juiste recept en de beste ingrediënten”

Peter Hordijk, Creatieveling

Als ambassadeur voor Touch Incentive Marketing is Faircopers exclusief leverancier in voor Custom Sneakers! Kwalitatief hoogwaardige sneakers met je eigen bedrijfslogo! Handgemaakte sneakers van superzacht kalfsleer met een ronde neus die perfect om je voet vormt. Optimale pasvorm en comfort!

Horeca In Beeld overtuigd uw gasten van de kwaliteit waar u voor staat. Horeca in Beeld is het juiste adres voor sfeervolle foto & video reportages, food art wanddecoraties, websites, menukaarten & borden, food & interieur styling.

Richard Sinte Maartensdijk – eigenaar Horeca in Beeld –

RUR is dé internetzender voor Rotterdammers en alle anderen die iets met Rotterdam hebben. We maken on demand programma’s voor jong en oud. Het aanbod is breed met items op het gebied van sport, cultuur, politiek, zakenleven en lifestyle. Daarnaast geven we live verslag van events, die via onze website en binnenkort de app te volgen zijn. Bezoekers kunnen een bijdrage leveren door het inzenden van hun eigen video’s. RUR, de internetzender voor alle programma’s over de stad die bruist van energie: Recht uit Rotterdam.

Ambassadeur van BMW Dubbelsteyn wordt u niet zomaar; daar moeten wij heel wat voor doen. Wij moeten ervoor zorgen dat u uitermate tevreden bent over onze service, ons advies, onze manier van doen. Naar die optimale klanttevredenheid streven wij elke dag. Met een toegewijd team dat bestaat uit betrokken verkoopadviseurs, vakkundige productspecialisten en ervaren monteurs.
Stuk voor stuk professionals met een fascinatie voor onze merken BMW en MINI, maar bovenal met interesse in u, uw wensen en uw verwachtingen. Om dat zelf te ervaren, bent u van harte welkom bij BMW Dubbelsteyn.

Toni Kohrt -eigenaar BMW & MINI Dubbelsteyn-

 

ACQUISITIE . SALES 
HORECA . AMBASSADE

Wij zijn te bereiken via:
Info@faircopers.nl
of via: +31615606628

Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag!

 

Contactformulier

3 + 12 =