+31615606628 Info@faircopers.nl

Iedereen wil een eerlijke deal!

FAIRCOPERS ACQUISITIE EN SALES

Natuurlijk moeten verkopers beschikken over de juiste vaardigheden en kennis van producten of diensten. Maar een positieve attitude en betrokkenheid, bij alles wat je doet en bij je klanten, is bepalend voor het resultaat en blijvend resultaat wordt bepaald door details. Een Faircoper neemt verantwoordelijk voor zijn resultaten, gaat met plezier naar zijn werk en krijgt waar hij in gelooft. Iedereen heeft de potentie om een goede Faircoper te zijn door zichzelf overtuigend en goed te presenteren!

Wil je de commerciële resultaten van je organisatie verhogen? Heeft je verkoopteam tijdelijke ondersteuning nodig? Of ben je een startende ondernemer maar heb je niet de kennis, netwerk en mensen om je product of dienst te verkopen aan je potentiele klanten? Ben je op zoek naar oplossingen in plaats van excuses? Verkopen is niet moeilijk als je het makkelijk maakt!

Met veel humor en een simpele methode verkopen wij producten of diensten en leren wij  jouw verkopers in de praktijk de deal te sluiten! We bieden praktische vaardigheden en slimme tips uit de praktijk on-the-job!

Iedereen wil een eerlijke deal, dat is niet meer dan fair!
Samen maken wij het verschil!

 

ACQUISITIE . SALES 
HORECA . AMBASSADE

Wij zijn te bereiken via:
Info@faircopers.nl
of via: +31615606628

Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag!

 

Contactformulier

13 + 7 =