+31615606628 Info@faircopers.nl

Iedereen wil een eerlijke deal!

Meer weten over Faircopers? Neem contact met mij op!

Mijn jarenlange ervaring in de diverse sales functies, van accountmanager tot commercieel directeur, heeft mij geleerd dat atitude, betrokkenheid en resultaat nooit los van elkaar staan. Mijn werkwijze is dan ook volledig gericht, nog steeds elke dag, op deze 3 bouwstenen. Daar haal ik mijn energie en passie uit!

Verkopen is echt een serieus vak en ik kan mij geen leuker vak voorstellen!! Ik wil graag mensen inspireren om anders naar sales te kijken. Om de jonge talenten te leren om meer te denken vanuit hun mogelijkheden in plaats van belemmeringen. Wat en wanneer er moet gebeuren, die doelstellingen worden samen met uw salesteam bepaald. Hoe dat moet gebeuren daar willen wij de verkopers graag opleiden, begeleiden en-of coachen.

Dat doe ik niet van achter mijn bureau, maar altijd in het veld, daar waar de successen verdeeld worden, handen uit de mouwen! Onder het motto: zonder contacten geen contracten! Waarom kopen mensen en waarom niet? Wat zijn hun drijfveren, de tegenwerpingen en argumenten?

Je wil natuurlijk een afspraak maken of meer horen over Faircopers!

Wij beantwoorden je vragen graag maar we hebben we ook een paar vragen voor jou!
Tot snel, Danny Roeffel

 

 

“You can’t always get what you want

But if you try sometimes you might find, You get what you need” -MJ-