+31615606628 Info@faircopers.nl

Iedereen wil een eerlijke deal!

Aan alles hangt een prijskaartje, zelfs aan ons logo van Faircopers! Maar is de prijs bepalend? Je wil toch dat klanten bij je kopen omdat je werkelijk onderscheidend, oplossingsgericht bent en meer te bieden hebt, en niet omdat je de goedkoopste bent?

Iedereen wil een eerlijke deal toch, dat is niet meer dan fair!

Samen maken we het verschil!

Faricopers ondersteunt bestaande en startende ondernemers bij het succesvol verkopen van hun producten en/of diensten.
Door de verkoopprocessen simpel te houden en door de juiste vragen te stellen weten wij de verkregen antwoorden op de juiste manier te vertalen naar de oplossing voor de klant.

Verkoopondersteuning, training, coaching of acquisitie altijd gericht op het overtreffen van de gestelde doelstellingen en verwachtingen.

Onze 3 belangrijkste pijlers zijn Attitude, Betrokkenheid en Resultaat

 

 

Natuurlijk moeten verkopers beschikken over de juiste vaardigheden en kennis van producten of diensten.
Maar een positieve attitude en betrokkenheid, bij alles wat je doet en bij je klanten, is bepalend voor het resultaat en blijvend resultaat wordt bepaald door details.
Een Faircoper neemt verantwoordelijk voor zijn resultaten, gaat met plezier naar zijn werk en krijgt waar hij in gelooft.
Iedereen heeft de potentie om een goede Faircoper te zijn door zichzelf overtuigend en goed te presenteren!

Lees verder >>

Faircopers Horeca Ambassade is een verbindende schakel tussen de horecaondernemer en de leveranciers. Ambassadeurs en sparringpartners op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, gastvrijheid en innovatie.
Het ontbreekt de horecaondernemer vaak aan tijd voor een bezoekje van een van de vele vertegenwoordigers die hen, soms onaangekondigd, op de hoogte wil blijven houden van de nieuwste trends en innovaties. Het wekt eerder ergernis op dan dat het leidt tot een verkoop of samenwerking. Daardoor zien ze vaak door de bomen het bos niet meer..

Lees verder >>

 

 

 

ACQUISITIE . SALES 
HORECA . AMBASSADE

Wij zijn te bereiken via:
Info@faircopers.nl
of via: +31615606628

Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag!

 

Contactformulier

7 + 5 =